Juontopalvelut

Juontopalvelut on yksi Carisma Median tapahtumiin suuntautuvasta palvelukirjosta. Palkkaamalla tapahtumallesi juontajan, säästyt itse useista hikikarpaloita tuottavista yllätyskäänteistä.

Juontaja, host, seremoniamestari, nimityksestä riippumatta, toimii yhdessä järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja tekee tarvittavan taustatyön, jotta juhlat etenevät toivotun mukaisesti ja yleisö viihtyy, innostuu ja osallistuu.

Juontopalvelut alkaen 49,90 € / h

Kujis

Jesse Kujamäki

Kujis on asiansa osaava ja tilanteeseen valmistunut sanavalmis juontaja, jolle ihmisten edessä esiintyminen on luontaista ja rentoa.

Kameran takaa, ihmisten eteen siirtyessä Kujiksesta paljastuu energinen, sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut seremoniamestari.

Lavakokemustaan Kujis on kartuttanut koko ikänsä useiden musiikkiprojektien parissa. Kouluikäisenä hän oli se, joka puhui joulunäytelmissä. 

Ensiesiintymiset taisivat kuitenkin olla 3-vuotiaana pidetyt Mörrimöykky-laulun ”rokki-versiot” kitaran kanssa vanhempien asuntoa hamuileville asunnonostajille.

Fannzu

Fanny Saarelainen

Fannzu on hyvin supliikki shownainen. Hänen energisyytensä, iloisuutensa ja heittäytymisensä tekevät hänestä erinomaisen esiintyjän.

Fannzulla riittää mielikuvitusta ja huumorintajua, joten hän taipuu monenlaiseen esiintymis suoritukseen.

Hän suunnittelee mukaansatempaavat juonnot tapahtumallesi ja videollesi tai tulee tarvittaessa tyhjin taskuin ja improvisoi paikan päällä asiakkaan ehtojen mukaan.

R2

Arttu Laine

Arttu on übersosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut visionääri. 

Päälajinaan alamäkipyöräilyä 14-vuotta harrastanut nuori kelloseppäyrittäjä, josta on kuoriutunut erittäin sanavalmis räpmuusikko, juontaja ja tapahtuma houstaaja.

Hän osaa lukea nopeasti tilanteen kuin tilanteen ja reagoi niihin nopeasti. Artun ratkaisukeskeisyys ja nopea huumori tekevät hänestä vertaansa vailla olevan live-juontajan!